Хора Te Чинг училище Irwan Effendi

Home > Bahasa Indonesia > 9


[ 9 ] Хора Te Чинг училище

by Irwan Effendi, 2003

Тя е по-добре да позволите контейнер, unfilled, отколкото се опитват да го когато е пълен. Ако запазите полирани съвет, който е бил honed, на върха на това няма да бъде дълъг защитимите ketajamannya.
ако злато и Minangkabau отговаря на залата, неговия собственик, не е в състояние да запази нейната сигурност. Ако съкровище и чест носи арогантност, давайки престъпление за себе си. Ако се извършва работата, и там не е име на лице, което се появява различни, да отстъпи от vagueness е пътят
небето.


Your thoughts

by , June 13, 2012

Тази част да бъде пълна; crooked, прав, празен, пълен; остарелите, нова. Той има малко желание да придобие Той има много от желанието да бъде fucked. Следователно мъдри мъже merengkuh на
в нея оръжия, простота и я приложите също за целия свят.

by , June 26, 2012

Да се съхранява далече от говори, че той отговаря на естествени лекота маркировката. Пориви на вятъра не действа всички сутрин; внезапно дъжд не действа целия ден.

by , July 9, 2012

Той представлява над пръст съвет не пречи с strapping; Той не се изпълнява Flex крак с лекота.

by , August 3, 2012

Adasesuatu е определен и пълни, съществували преди небето и на земята.

by , August 19, 2012

Тежестта е коренът на освобождаване; спокойствие, регулатор движение.

by , August 28, 2012

Номади оставят експерти не следи колела или краката; високоговорителите казва нещо, че експертите не може да намери вина или вина; експертите на разузнавателен не използва марката; корица на експерти не се използват колчета или кръст, докато да отворите това, което той капак, не е възможно; скобата, които експерти не използват низ или възел, докато за mengendorkan, това, което е тя пояс е малко вероятно.

by , September 11, 2012

Той, който знае силата на неговия masculinity е прехвърлен, но да запазите слабостта на feminimnya; както е с много каналите вливащи се в един канал, всички дойде до него, да, всички под небето. След това той поддържа предния 's константа; Проста дете, несъдържащ никакви примеси. Той, който познава как привлича Уайт, но задържа го черно и сянка, terpampanglah модел на смирението, показва пред всички под небето; Той е в предния ред неизменни, отново без спиране да условие човешки произход.

by , September 24, 2012

Ако някой иска да има кралство за себе си и да го получите със собствената си, виждам, че тя е няма да работи.

by , October 18, 2012

Той ще помогне човешкото владетели в хармония с хора да не налагат си правило в Кралство със сила на оръжие.