Хора Te Чинг училище Irwan Effendi

Home > Bahasa Indonesia > 8


[ 8 ] Хора Te Чинг училище

by Irwan Effendi, 2003

Водещите на най-висока за водата °. Висша вода изглежда полезни всички обекти, които той и той заети, без твърдение, всички ниска места Мил не човека. Следователно той е по-близо до хора.
на водеща корпус е от местонахождението му; за ума е от си хладнокръвие; за Задругата е имало си; за доброто управление е редовността, която се поддържа; спорна е възможността за; и движението е своевременност.
И ако перфектно, не bitching за неговата позиция е ниско, няма да намери отказ в него нищо.
° постижения е най-отлично, най-напредналите, и т.н.


Your thoughts

by , June 9, 2012

-Големият форма на Акти хора идват от източника. Кой може да се каже от естествени Taoist? Нашата визия обозначения, също да докосва ни. Избягване на зрение, избягване на докосване.

by , June 18, 2012

Тази част да бъде пълна; crooked, прав, празен, пълен; остарелите, нова. Той има малко желание да придобие Той има много от желанието да бъде fucked. Следователно мъдри мъже merengkuh на
в нея оръжия, простота и я приложите също за целия свят.

by , June 27, 2012

Да се съхранява далече от говори, че той отговаря на естествени лекота маркировката. Пориви на вятъра не действа всички сутрин; внезапно дъжд не действа целия ден.

by , July 17, 2012

Той представлява над пръст съвет не пречи с strapping; Той не се изпълнява Flex крак с лекота.

by , July 29, 2012

Adasesuatu е определен и пълни, съществували преди небето и на земята.

by , August 4, 2012

Тежестта е коренът на освобождаване; спокойствие, регулатор движение.

by , August 13, 2012

Номади оставят експерти не следи колела или краката; високоговорителите казва нещо, че експертите не може да намери вина или вина; експертите на разузнавателен не използва марката; корица на експерти не се използват колчета или кръст, докато да отворите това, което той капак, не е възможно; скобата, които експерти не използват низ или възел, докато за mengendorkan, това, което е тя пояс е малко вероятно.

by , August 22, 2012

Той, който знае силата на неговия masculinity е прехвърлен, но да запазите слабостта на feminimnya; както е с много каналите вливащи се в един канал, всички дойде до него, да, всички под небето. След това той поддържа предния 's константа; Проста дете, несъдържащ никакви примеси. Той, който познава как привлича Уайт, но задържа го черно и сянка, terpampanglah модел на смирението, показва пред всички под небето; Той е в предния ред неизменни, отново без спиране да условие човешки произход.

by , September 12, 2012

Ако някой иска да има кралство за себе си и да го получите със собствената си, виждам, че тя е няма да работи.

by , September 24, 2012

Той ще помогне човешкото владетели в хармония с хора да не налагат си правило в Кралство със сила на оръжие.

by , September 29, 2012

Оръжия, независимо от това, колко прекрасно е, е инструмент на злото omen, предизвикващи омраза към всички същества. Следователно тези, които имат хора не обичам да се използва
велик човек.

by , October 8, 2012

Хора, считани за непроменени, няма име.

by , October 17, 2012

Той, който познава други е различен; Той е разбиране на себе си е berkepintaran. Той превзема сам е силен; Той превзема самият той е Gallant.