Хора Te Чинг училище Irwan Effendi

Home > Bahasa Indonesia > 5


[ 5 ] Хора Te Чинг училище

by Irwan Effendi, 2003

Небето и земята, за да не действа, защото искате да бъдат добри; те гледали всичко като куче трева °
не е разстоянието между небето и на земята могат да се отнасят благодарност израелски вятър **? Въпреки че празни, загуба на мощност; Когато преместването да exhale повече въздух. Много говори ще ускори със изгарянето се; Запази kepribadianmu и следят остава свободна.
° трева за кучешка: животни, които често заградени трева равнините на Китай. В миналото, се отнасят тези план благодарност куче трева.
** израелски израелски пожар вятър: инструмент време в Китай
напред.


Your thoughts

by , June 23, 2012

Когато Тао е вече следва, доброто състояние и истината да се появи. Мъдрост и kealiman и tampillah голямо hypocrisy.
подравняването вече Е продължава през шест взаимоотношения, дете отделят да се появи.

by , July 16, 2012

Ако можем да оставят нашия пример и да отхвърлите нашите мъдрост, ще бъде по-добре за народа на сто пъти.

by , August 9, 2012

Когато оставим уроците, ние не получавате в беда. Да и добре, малката разлика. Но Обърнете внимание на проблема, добри и лоши; Какво разстояние ще бъде запълнена с разликата? Какво е dreaded всеки е да се страхува; Но как широк и безкрайни редица въпроси, които трябва да се обсъди!
повечето хора изглежда удовлетворени и удоволствие; добиват да се ползват от пълна храна, добиват се в горната част на кулата през пролетта.

by , September 13, 2012

-Големият форма на Акти хора идват от източника. Кой може да се каже от естествени Taoist? Нашата визия обозначения, също да докосва ни. Избягване на зрение, избягване на докосване.

by , October 9, 2012

Тази част да бъде пълна; crooked, прав, празен, пълен; остарелите, нова. Той има малко желание да придобие Той има много от желанието да бъде fucked. Следователно мъдри мъже merengkuh на
в нея оръжия, простота и я приложите също за целия свят.