Хора Te Чинг училище Irwan Effendi

Home > Bahasa Indonesia > 23


[ 23 ] Хора Te Чинг училище

by Irwan Effendi, 2003

Да се съхранява далече от говори, че той отговаря на естествени лекота маркировката. Пориви на вятъра не действа всички сутрин; внезапно дъжд не действа целия ден. В този втори, които дължат? В небето и земята. Ако небето и на земята, не може да направи такава изненада действия последен дълго време, нека само хора!
следователно когато хората да хора в неговата дейност, те също така живо ги съгласни с него в това в дълбочина и тези, които прилагат посоката, тяхното местоназначение, договорени с него в тази връзка; дори за тези, които не успяват в двете съгласни с него, където те не.
така, тези, които се съгласиха с него като с хора имат щастието да се обвържат с хора; тези, които се съгласиха за прилагането му да имат щастието да се обвържат с хора; и тези, които се съгласиха за тяхната неизправност да имат щастието да се обвържат с хора. Когато няма достатъчно вяра, ще се появи необходимостта от вярата
.


Your thoughts

by , June 13, 2012

Когато ще вземат вдъхновение, ще направи ekspirasi; Когато искате да подбият другите, ще бъде засилване на се; Когато искате да пуснете, друга, ще meninggikannya първо; Когато се игнорират този съвет, ще предостави на наградата използва се; Това се нарича скриване факта процеса

by , June 26, 2012

Хора в посоката, програмата не нищо, тогава няма нищо does той do. ,
, ако принца и царят може да защити го, всичко ще бъде променен от тях.

by , July 9, 2012

Капитанът на най-високото ниво на хора не се опитва да я покажете, и след това го са в своята цялост.

by , August 3, 2012

Обекти, от които по времето, използвано за един са: небе, породили ярки и чисти; Земята, постоянна и сигурни; Духът дух, дадени мощност; Долини са напълнени чрез техните празнота. Всички същества чрез техните живи принцовете и краля попадането на примери, те дават изобщо.

by , August 19, 2012

Движението на хора се осъществява; И слабостите да подпише дела на властта
всичко хора. под небето се появяват като съществуването й; Съществуването на него, се появява в
. .

by , August 28, 2012

Parasastrawan от висока степен, когато те чували за хора, се опитва да го прилага.

by , September 11, 2012

Хора, произведени този; Един генерира две; Двамата произведените три; Трите прави всички обекти. Всички обекти напускат отсъствие, и водещи до яркост, докато те са подравнени с дъх на празнота.

by , September 24, 2012

Най-слабия в света побеждава hardest. Нематериалните в място, което не е bercelah.

by , October 18, 2012

Между славата и живота, която е повече ви pentingkan? Между живота и имуществото, което е по-да преследват? За да запазите живот и загубата на други неща; Ги запази и да загубите живота си:, кой е привеждане болката и агония?
тогава ние можем да видим, което упражнява славата отхвърля повече благороден; Който обича голям склад версия богати държави.