Хора Te Чинг училище Irwan Effendi

Home > Bahasa Indonesia > 2


[ 2 ] Хора Te Чинг училище

by Irwan Effendi, 2003

Всички в света знаят красотата на красиви хора и това, те трябва да знае какво е лошо дела. Всички те знаят експертизата на експерти и с това те получили улики какво отнема опит.
, така че съществуването и не-нищо ражда един до друг; тази трудност и лекота на генериране на договореност че дълги и къси бележка с всяка мярка; че ниско и високо контраст произтича от двете; това не е музикален и звук чрез хармоничното връзката между един към друг.
следователно мъдреците задайте въпроса без да правите нищо и грешно неговите инструкции без използване на разговор.
всички неща, popping, и не са отказ, за да покаже себе си; те израства, както и са предявени не искове за притежаване на тях; тях чрез процеса и никой не очаква. Задачата е завършена, и няма прекъсване в нея. Работата е завършена, но как го направи, никой не може да види; Това е, което прави мощност не завършва
.


Your thoughts

by , June 8, 2012

Paraahli на първо, с скритите и дълбоко Транспирация, разбира misteri-misterinya и много дълбоко, предава човешко познание.

by , June 16, 2012

Невалидни условия трябва да се отчита своя връх, както и мир се поддържа от непоколебим постоянство.

by , June 24, 2012

В най-keantikan хората не знаят за техните лидери.

by , July 13, 2012

Когато Тао е вече следва, доброто състояние и истината да се появи. Мъдрост и kealiman и tampillah голямо hypocrisy.
подравняването вече Е продължава през шест взаимоотношения, дете отделят да се появи.

by , July 24, 2012

Ако можем да оставят нашия пример и да отхвърлите нашите мъдрост, ще бъде по-добре за народа на сто пъти.

by , July 28, 2012

Когато оставим уроците, ние не получавате в беда. Да и добре, малката разлика. Но Обърнете внимание на проблема, добри и лоши; Какво разстояние ще бъде запълнена с разликата? Какво е dreaded всеки е да се страхува; Но как широк и безкрайни редица въпроси, които трябва да се обсъди!
повечето хора изглежда удовлетворени и удоволствие; добиват да се ползват от пълна храна, добиват се в горната част на кулата през пролетта.

by , August 6, 2012

-Големият форма на Акти хора идват от източника. Кой може да се каже от естествени Taoist? Нашата визия обозначения, също да докосва ни. Избягване на зрение, избягване на докосване.

by , August 14, 2012

Тази част да бъде пълна; crooked, прав, празен, пълен; остарелите, нова. Той има малко желание да придобие Той има много от желанието да бъде fucked. Следователно мъдри мъже merengkuh на
в нея оръжия, простота и я приложите също за целия свят.

by , September 3, 2012

Да се съхранява далече от говори, че той отговаря на естествени лекота маркировката. Пориви на вятъра не действа всички сутрин; внезапно дъжд не действа целия ден.

by , September 14, 2012

Той представлява над пръст съвет не пречи с strapping; Той не се изпълнява Flex крак с лекота.

by , September 18, 2012

Adasesuatu е определен и пълни, съществували преди небето и на земята.

by , September 26, 2012

Тежестта е коренът на освобождаване; спокойствие, регулатор движение.

by , October 4, 2012

Номади оставят експерти не следи колела или краката; високоговорителите казва нещо, че експертите не може да намери вина или вина; експертите на разузнавателен не използва марката; корица на експерти не се използват колчета или кръст, докато да отворите това, което той капак, не е възможно; скобата, които експерти не използват низ или възел, докато за mengendorkan, това, което е тя пояс е малко вероятно.

by , October 23, 2012

Той, който знае силата на неговия masculinity е прехвърлен, но да запазите слабостта на feminimnya; както е с много каналите вливащи се в един канал, всички дойде до него, да, всички под небето. След това той поддържа предния 's константа; Проста дете, несъдържащ никакви примеси. Той, който познава как привлича Уайт, но задържа го черно и сянка, terpampanglah модел на смирението, показва пред всички под небето; Той е в предния ред неизменни, отново без спиране да условие човешки произход.

by , November 4, 2012

Ако някой иска да има кралство за себе си и да го получите със собствената си, виждам, че тя е няма да работи.

by , November 8, 2012

Той ще помогне човешкото владетели в хармония с хора да не налагат си правило в Кралство със сила на оръжие.

by , November 16, 2012

Оръжия, независимо от това, колко прекрасно е, е инструмент на злото omen, предизвикващи омраза към всички същества. Следователно тези, които имат хора не обичам да се използва
велик човек.