Хора Te Чинг училище Irwan Effendi

Home > Bahasa Indonesia


[ 1 ] Хора Te Чинг училище

by Irwan Effendi, 2003

Хора, които могат да бъдат проследени не е хора, която е оцеляла и е заменен. Името, което могат да бъдат посочвани не е името, което endures и не променя.
няма име, е произходът на небето и земята; има име, е майка на всички неща.
винаги без желание, ние трябва да се намерят, ако мистерия, в който искаме да unmute; Но ако желание винаги вътре в нас, е рамка от всички ние ще видите
под двата аспекти на... това, всъщност той е същата; но заедно с появата на развитието, той получава различни имена. Заедно наричаме им мистерии. Където е най-дълбокото мистерията на градските порти на всички pent-up
и жестоки.


Your thoughts

by , June 8, 2012

Ние разглеждани върху него и ние не я виждам, и го наричаме невидими. Ние сме menyimaknya и ние не го чуят, и ние я информиране име.

by , June 16, 2012

Paraahli на първо, с скритите и дълбоко Транспирация, разбира misteri-misterinya и много дълбоко, предава човешко познание.

by , June 24, 2012

Невалидни условия трябва да се отчита своя връх, както и мир се поддържа от непоколебим постоянство.

by , July 13, 2012

В най-keantikan хората не знаят за техните лидери.

by , July 24, 2012

Когато Тао е вече следва, доброто състояние и истината да се появи. Мъдрост и kealiman и tampillah голямо hypocrisy.
подравняването вече Е продължава през шест взаимоотношения, дете отделят да се появи.

by , July 28, 2012

Ако можем да оставят нашия пример и да отхвърлите нашите мъдрост, ще бъде по-добре за народа на сто пъти.

by , August 6, 2012

Когато оставим уроците, ние не получавате в беда. Да и добре, малката разлика. Но Обърнете внимание на проблема, добри и лоши; Какво разстояние ще бъде запълнена с разликата? Какво е dreaded всеки е да се страхува; Но как широк и безкрайни редица въпроси, които трябва да се обсъди!
повечето хора изглежда удовлетворени и удоволствие; добиват да се ползват от пълна храна, добиват се в горната част на кулата през пролетта.

by , August 14, 2012

-Големият форма на Акти хора идват от източника. Кой може да се каже от естествени Taoist? Нашата визия обозначения, също да докосва ни. Избягване на зрение, избягване на докосване.

by , September 3, 2012

Тази част да бъде пълна; crooked, прав, празен, пълен; остарелите, нова. Той има малко желание да придобие Той има много от желанието да бъде fucked. Следователно мъдри мъже merengkuh на
в нея оръжия, простота и я приложите също за целия свят.

by , September 14, 2012

Да се съхранява далече от говори, че той отговаря на естествени лекота маркировката. Пориви на вятъра не действа всички сутрин; внезапно дъжд не действа целия ден.

by , September 18, 2012

Той представлява над пръст съвет не пречи с strapping; Той не се изпълнява Flex крак с лекота.

by , September 26, 2012

Adasesuatu е определен и пълни, съществували преди небето и на земята.

by , October 4, 2012

Тежестта е коренът на освобождаване; спокойствие, регулатор движение.

by , October 23, 2012

Номади оставят експерти не следи колела или краката; високоговорителите казва нещо, че експертите не може да намери вина или вина; експертите на разузнавателен не използва марката; корица на експерти не се използват колчета или кръст, докато да отворите това, което той капак, не е възможно; скобата, които експерти не използват низ или възел, докато за mengendorkan, това, което е тя пояс е малко вероятно.

by , November 4, 2012

Той, който знае силата на неговия masculinity е прехвърлен, но да запазите слабостта на feminimnya; както е с много каналите вливащи се в един канал, всички дойде до него, да, всички под небето. След това той поддържа предния 's константа; Проста дете, несъдържащ никакви примеси. Той, който познава как привлича Уайт, но задържа го черно и сянка, terpampanglah модел на смирението, показва пред всички под небето; Той е в предния ред неизменни, отново без спиране да условие човешки произход.

by , November 8, 2012

Ако някой иска да има кралство за себе си и да го получите със собствената си, виждам, че тя е няма да работи.

by , November 16, 2012

Той ще помогне човешкото владетели в хармония с хора да не налагат си правило в Кралство със сила на оръжие.