Хора Te Чинг училище Léon Wieger

Home > français


[ 1 ] Хора Te Чинг училище

by Léon Wieger, 1913

Може да се посочи принципът, n’est не този, който е винаги. L’être който може да бъде назначен, n’est не този, който е бил по всяко време. Преди време, е ineffable се, неизразимото.
,
тогава qu’il е неизразимото, той обмисля небето и земята. След като qu’il става така nom­mable, тя ражда всички същества.
n’en тези две действия са qu’un, два различни déno­minations. Единична генератор на L’ACTE, c’est мистерията на l’origine. Мистерия на мистерии. Вратата, довели до етапа на l’univers, всички чудесата този запълване.
знанието че l’homme принципа на универсалната, зависими от своя ум l’état. Обикновено свободен L’ESPRIT на страсти, знае бензин си mysté­rieuse. Обикновено страстно L’ESPRIT, знаем, че неговите ефекти.Преди време и на всички времена е се съществуващите от себе си, вечния, безкрайно, пълни, вездесъща. Невъзможно да назначи, d’en par­ler, защото човешката условия не s’appliquent qu’aux същества чувствителни. Или първични l’être е първоначално и все още е предимно не чувствителни. Извън на това същество, преди да l’origine, той n’y е нищо. На l’appelle или нула на форма, huan мистерия или принципа на хора. Негово-Тиен, преди небето, наречен l’époque, където той n’y е все още не чувствителни същество, където l’essence на принципа, е бил само. Този вид има две присъщите свойства, yinn concentra­tion и Ян експанзия, които са били exté­riorisées един ден, чувствителни формуляри небето (Янг) и на земята (yinn). Този ден е commen­cement на времето. Този ден принципа може да се назначава от термина двойно небе-земята. Небето земя биномиално издава чувствителна съществуващи същества. Търсеният бъдете чувствителни, биномен ciel­-земята производство чрез tei силата на принципа, както и всички си продукти, които отговарят на ухапване. Наречен heou-t’ien след небето, времето след l’extériorisation на небето-земята. Концентрация на L’État yinn и почивка, d’impercepti­bilité, който е един от принципа преди времето, е неговата собствена държава. L’État Янг, d’expansion и d’action събитие, при хората, е му състояние във времето, някак impro­pre. В тези две държави на принципа, отговаря, в факултета да знае l’homme, почивка и l’activité, в други думи на празните и пълна. Когато идеи за продукти на човешки l’esprit, е изцяло d’images, s’émeut на страсти, както и след това той n’est, може да се знае, че действието на принципа, отделни човешки същества, които са чувствителни. Когато l’esprit, abso­lument, които са арестувани, е напълно празна и тихо, е огледало чист нето, mirer l’essence ineffable и неизразимото на принципа за самия. — Се сравняват глава 32.


Your thoughts

by , June 28, 2012

Погледнете в, е неясна, защото той е не-Â_visible.

by , July 26, 2012

Старейшини на l’antiquitÃ, са деликатни, резюме, дълбочина, à а степен, която не могат да се изразяват в думи.

by , August 24, 2012

Пристигането на вакуума (l’indiffà конференция), един - там ще стане здраво в останалите.
безброй здравето на (не-се) и аз ги е връщането. Те съществуват, и след това retourÂ_nent, всички ã си корен.

by , October 3, 2012

Съответствието в ранните дни (при човека неща, всичко е все още с принципа l’action), темите знаеше ã изречение qu’ils е а принц (и двете l’action, е secretive).
по-късно хората обича и flatta принц (à причина на ползите от тях). По-късно тъй (à причината на своето законодателство), както и mà © prisa (à причина за неговите несправедливости).

by , November 4, 2012

Когато l’action, които са съвместими с принципа да повтаря rit (когато мъжете спря d’agir spontanà © обработка с Discontentâ © и капитала), или изобретява artiÂ_ficiels Discontentâ © и принципите за справедливост на l’Ã.