Хора Te Чинг училище Linnart Mäll

Home > eesti


[ 1 ] Хора Te Чинг училище

by Linnart Mäll, unknown

püsitu kulgetav маршрут се изпълнява от именителен
име на püsitu име
е без име без име taevasmaa Старт
е musttuhandete е
sest,
, ако не майка
си тайна, виждате ihka
ihkad,
, ще видите като ограничена като постоянно
те се появяват стабилни над една и все още има несъответствие между назначаването на
<
BR >
един и ürgsena
от примитив за стабилно над членки дори ürgsem
всички други tõlgetes "Мистичния порта Daodejingi" lugenuile harjumsupäratu värss изглежда е първо, защото тя обикновено се изразява в приблизително ето така: "Sõnastatav Дао Дао не е вечен." Това изглежда достоверни и тя е тук книгата от официално гледна точка, трябва да се вижда дори и не разбират китайски език, който. Оригинал: Дао ke Дао хора Фей Чанг. Буквален превод: "маршрут разбира е подходящ, не е постоянна курс." Да се изяснят малко коментар idamaises концептуална стил: "маршрут е püsitu, защото той никога да не спре върху лед (не за постоянни). Тъй като тя не спира на всяко нещо, (това е дори относително paigalseisuta), няма нещо и не може да изпълни от докосване, чувам, виж, потърсете. " (Виж глава XIV)
-Taevasmaa (tiandi), която изразява представата за света kõiksustervikut. Taevasmaa (независимо дали е имало всичко "vanaeesti" около същите ilmamaa?) е интегрирана система, състояща се от два poolusest-небе (Тиен), ако само maavälisest и земя (ди) Musttuhanded (wanwu).
и точно в неговите десет хиляди "-maailmanähtuste материя, периода, изразяващи на разнообразието. По-голямата част се счита в светлината на нейните живите същества.
. "Daodejingis" се използва за позоваване на думите "си" прогрес често и "един".


Your thoughts