Хора Te Чинг училище Patrick E. Moran

Home > English


[ 1 ] Хора Te Чинг училище

by Patrick E. Moran, unknown

Начин (dao), че една могат да бъдат насочени по протежение не е постоянна Дао. Namethat може да се предостави не е постоянна име. Nameless е началото ofHeaven и земята. Наречен е майка на хилядите същества.
така, тя винаги е от desirelessness, един вижда скритите (noumenal) аспект и винаги е в състояние на уреждане на желания този един observesthe външен (феноменален) аспект. Тези два [аспекти на всички реалност] emergetogether и са различно име. Заедно те се наричат darkand тайнственото. Най-тъмните и тайнственото на черното и mysteriousIs портала на авиобаза multitudinous чудеса.


Your thoughts

by , June 12, 2012

Какво eludes наблюдение се нарича yi (ниво). Какви аварийните изслушване, е calledxi (тиха). Какво е небет се нарича Уей (минути).

by , June 24, 2012

Тези на старите, които са били добри в се рицар-учени са деликатни, са possessedof ineffable ефикасност и са в тъмни и тайнственото сливането, така че profoundthat те могат да не се възприема. Само защото те не могат да бъдат perceiveddo I дайте forced описание. Внимателни, сякаш пресичат [замразени] поток в зимно време, apprehensive, но в постоянен страх от хора във всички foursides, deferential като гост.