Хора Te Чинг училище Patrick E. Moran

Home > English


[ 1 ] Хора Te Чинг училище

by Patrick E. Moran, unknown

Начин (dao), че една могат да бъдат насочени по протежение не е постоянна Дао. Namethat може да се предостави не е постоянна име. Nameless е началото ofHeaven и земята. Наречен е майка на хилядите същества.
така, тя винаги е от desirelessness, един вижда скритите (noumenal) аспект и винаги е в състояние на уреждане на желания този един observesthe външен (феноменален) аспект. Тези два [аспекти на всички реалност] emergetogether и са различно име. Заедно те се наричат darkand тайнственото. Най-тъмните и тайнственото на черното и mysteriousIs портала на авиобаза multitudinous чудеса.


Your thoughts

by , June 12, 2012

Какво eludes наблюдение се нарича yi (ниво). Какви аварийните изслушване, е calledxi (тиха). Какво е небет се нарича Уей (минути).

by , June 24, 2012

Тези на старите, които са били добри в се рицар-учени са деликатни, са possessedof ineffable ефикасност и са в тъмни и тайнственото сливането, така че profoundthat те могат да не се възприема. Само защото те не могат да бъдат perceiveddo I дайте forced описание. Внимателни, сякаш пресичат [замразени] поток в зимно време, apprehensive, но в постоянен страх от хора във всички foursides, deferential като гост.

by , July 6, 2012

Насърчаване на височините на незапълнен обем. Запазване на здравословността на спокойствие. Хилядите същества възникне един до друг и [приготвени от maintainedvacuity и спокойствие] I спазват техните recapitulations.

by , July 29, 2012

Хората не знаят, че съществува високо.

by , August 14, 2012

Когато е изоставен Великата Дао там се появи, благосклонност и служенето.

by , August 22, 2012

Extirpate sageliness, анулиране мъдрост, и хората ще бъдат benefitteda hundredfold.

by , September 4, 2012

Extirpate проучване и няма да има проблеми. Isthere какви разлика между звук за съответствие и ядосан rebuff? Колко отдалечено е goodfrom зло? "Какво хората се опасяват, един не може да не успее да се опасяват. " Как диви и faroff Марк! Множество са joyous, сякаш partaking в Тай-laosacrifice, или сякаш възходящ тераси в Спрингтайм.

by , September 16, 2012

Само от Дао следва най-добродетелта способността да се приеме. TheDao приема си броят като същество, само impalpably и intangibly. Intangibleand, небет са foreshadowings в нея.

by , October 9, 2012

"Crumpled тогава цели, усукана после прав, след вдаден в това пълно, tatteredthen, нов, като малко след придобиване на много, много като тогава се madedeluded''---по тези причини, Sage обхващат този, който да стане thestandard за света. Той не показва сам и е-ярка.

by , October 24, 2012

За да бъде taciturn е пътят на природата.