Хора Te Чинг училище Archie J. Bahm

Home > English


[ 1 ] Хора Te Чинг училище

by Archie J. Bahm, unknown

Природа могат да никога не бъде напълно описано за такова описание на природата би трябвало да дублирате природата. Няма име напълно може да се изразява какво тя представлява.
е характер и не част (или име или описание) водоснабденото от природата, която е крайният извор на всичко което се случва, всички, които идва и отива, започва и свършва, е и не е. Но да се опише природата като "крайният извор на всички" е все още само описание, както и такова описание не е същност. Още тъй като, за да говорят за него, трябва да използваме думи, ние трябва да го описват като "крайната източник на всички".
Ако природата е inexpressible, който желае да знаят характер, тъй като това е само по себе си няма да се да го изрази с думи
, въпреки, че наличието на природата, както и описание на това съществуването са две различни неща, но те също са едни и същи.
за двете са начини на съществуващите. Т. е, описание на съществуване трябва да има свой собствен съществуване, което е различно от съществуването на това, което тя описва; и така отново ние трябва да признае съществувание, които не могат да бъдат описани.


Your thoughts

by , June 8, 2012

Тъй като какво е крайното в природата не могат да се видят с очите на, той се говори от като невидими.

by , June 16, 2012

В примитивни времена интелигентни мъже имаше интуитивно пронизващ хванете на реалност, която може да не бъде посочена в думи.
тъй като техните инстинктивни вярвания не са записани за нас, ние само да ги извлече от старите поговорки, които са приключили към нас.

by , June 24, 2012

За да се достигне до пълно задоволство, ограничи си амбиции.

by , July 13, 2012

Най-интелигентните лидери предизвикат резултати, без да са тези, контролират осъзнае, че те са се влияят.

by , July 24, 2012

Когато хората се опитват да подобряване и по този начин deviate от начина, по който същност естествено функции, те разработват изкуствени кодове на правото и деформирани.

by , July 28, 2012

Следователно - изключим сложно обучение и познаване на дребни отличия, ние ще се много пъти по-off.

by , August 6, 2012

Ако ние спрете fussing за граматични trivialities, ние ще получи за много по-добре. Разликата между "Да" и "я" е незначителен в сравнение с истински разграничение като "Добри" и "Лоши".

by , August 14, 2012

Разузнавателна информация се състои в действа според природата.

by , September 3, 2012

Представя на природата, ако ще достигнете целта ви.

by , September 14, 2012

Нещата, които действат естествено не е необходимо да се каза, как да се действа. Вятър и дъжд започват без да са подредени, както и излезете от заданието без да командва.

by , September 18, 2012

Все още не може да бъде един, който се опитва да устои на tiptoe.

by , September 26, 2012

Съществува нещо, което е преди вземането на всички началото и накрайници, които, unmoved и непроявената, самата започва нито приключва.

by , October 4, 2012

Saneness или sobriety, е по-основно от Лекомислието.

by , October 23, 2012

Мъдра пътешественик има няма нужда да стъпките си. Ефективното високоговорителите не е необходимо да се повтаря себе си. На щедри търговец нужди, няма скали.