Хора Te Чинг училище Archie J. Bahm

Home > English


[ 1 ] Хора Te Чинг училище

by Archie J. Bahm, unknown

Природа могат да никога не бъде напълно описано за такова описание на природата би трябвало да дублирате природата. Няма име напълно може да се изразява какво тя представлява.
е характер и не част (или име или описание) водоснабденото от природата, която е крайният извор на всичко което се случва, всички, които идва и отива, започва и свършва, е и не е. Но да се опише природата като "крайният извор на всички" е все още само описание, както и такова описание не е същност. Още тъй като, за да говорят за него, трябва да използваме думи, ние трябва да го описват като "крайната източник на всички".
Ако природата е inexpressible, който желае да знаят характер, тъй като това е само по себе си няма да се да го изрази с думи
, въпреки, че наличието на природата, както и описание на това съществуването са две различни неща, но те също са едни и същи.
за двете са начини на съществуващите. Т. е, описание на съществуване трябва да има свой собствен съществуване, което е различно от съществуването на това, което тя описва; и така отново ние трябва да признае съществувание, които не могат да бъдат описани.


Your thoughts

by , June 8, 2012

Тъй като какво е крайното в природата не могат да се видят с очите на, той се говори от като невидими.

by , June 16, 2012

В примитивни времена интелигентни мъже имаше интуитивно пронизващ хванете на реалност, която може да не бъде посочена в думи.
тъй като техните инстинктивни вярвания не са записани за нас, ние само да ги извлече от старите поговорки, които са приключили към нас.

by , June 24, 2012

За да се достигне до пълно задоволство, ограничи си амбиции.