Хора Te Чинг училище Tankred Schneller

Home > Deutsch


[ 1 ] Хора Te Чинг училище

by Tankred Schneller, 1961

И задръжте дистанционното управление, както и всички хора, изпълнение на чужд или начин от wi в забрана или wi в един запис. Дистанция запазване, и др., че една тогава там идва, където сте искали, или постигнати, какво всъщност искате е, но не водят ежедневна разстояние, wi става генерал (и т.н.). Т.е. ежедневните разстояние запази това, нека, Fülen, разглеждане и т. н. е често доста глупост, точно обратното, това какво искате.
той е именно изневери или да са взети погрешно. Ди надясно името или имената на неща и всички Gentiles, ди действително и wirklichkeitsgemäs би трябвало да се каже, е различна от „man "казва, ежедневно и като цяло. Това е така, че true невъзможно (wi „man казва ').
за всичко, навсякъде какво по света, както и във всички geschit и е може вие казвате, няма име или означение или декларация: Господ Бог създаде просто така. Можете да Einzeldinge di и ди процеси, образуване; Идват и то е свързано с Fergehen, или ди движения на неща, както и wi или следва взаимно да наименувате, описват, дистанционно и подобни (ако ви обясни, тя казва, той казва, че само в смисъл). сега
, но така е: (същия) ferschiden може да бъде. Кой (това, което също така дали) греш далечна, г Хърбърт разстояние, т.е. с tranquillity, независима преценка, tatsächlichkeitsgemäs, anschauungsgemäs, незасегнати, с не връзка или поради на нещо, (някой) Андерс, какви unfernünftig може да направи нещо на ди и т.н., смята седя ясно и правилно (очевидно).
, но това е там, е след това, но глупост точно wi заседава в мъгла: Той изглежда изобщо не повече доста. Кой просто текат след Gentiles, да subsides, да се чувства след, след разглеждат, nachwarnimmt, към auffasst, мисли, след като meint, nachforstellt, се чувства, след отношения и сами седи нищо mer.
Dise основни факт, но това е така и направени така, че за него. Той заседава, wi Zweierlei äuserlich, идва но заедно за. И това е точно така дали сте го знаят или вярват или не, както и един не може да каже защо това е (така Господ Бог просто направи). Но основна факт е, и греш r'hir една обявления, какво се случва! Т.е. това е началната точка (-изглед), незабелязана, неизвестен, така че да говорят мистерия, където ди желанията на хората, правейки, нека, Fülen, чувство, т.н идват и Почни. Последното. (Знаете го, може да поставим тогава, както и ThinkPad, и т.н. на fernünftige чертаете Banen.) (Други но нищо не е необходимо).


Your thoughts

by , September 24, 2012

Можете да какво не е auseinandernemen и се поотделно в ди ръка може да изглеждат с очите си, но седят не. Това, което вие не може да се чувстват и не здрави или ако нещо ausschikkt, да може да ви wol тогава чуй richen или schmekken, но чуя нищо, и т.