Хора Te Чинг училище Edwin Müller

Home > Deutsch


[ 1 ] Хора Te Чинг училище

by Edwin Müller, 1952

Начин на Бога (или правилния начин) е собствен ум, воля и умения път; Това е добра идея, ако право определя какво е точно начин. Дясна език (или точната дума) е собствен език, дух, желание и умения; Това е добра идея когато със закон, е констатирано, че това е правилния език. Езиците са свободни в началото на Кралство; Не е имало майките на много (местни) запазват хора си език. (Старият казва: "който иска да бъде в духовното попечители, очевидно направи си духовност.) Кой иска да бъде пазител на имота, очевидно направи си self-restraint. ")Б. тези две спад в Германия образуват общност (за всеки за себе си), и също така, те се различава от своя език. Афроамериканци са на език на Общността. Служителите на Афроамериканци са черно. ** това казва прекъсва връзката; Той е бил pluralized очевидно тук от друго място в скрипта. (Преводач бележка.)


Your thoughts

by , June 8, 2012

Той го виждат и премахнете зрителите и отпуск кажете наранявания на своя език.

by , June 16, 2012

Тези, които са на класическата свят, който държи ръката на sin и Yue като горна, са ограничени и доведени напред разбиране на духовност на Афроамериканци.

by , June 24, 2012

Най-високата на селата е запазването на чистотата и Unvermischtheit. Ако местните жители иска да се установи неговата обединението, може да възпрепятства мореплавател и възстановяването си на работното място? Помощници на хората да плевене, плевене, не-растения.